Koledar z mandalami

Naročilo koledarja z mandalami:

 Med izdelovanjem mandale šepetajo vsaka svojo zgodbo …

In kaj pravijo za leto 2016?

Leto ravnovesja, ljubezni in »pobiranja sadov« …

A ni toliko v osredju romantična ljubezen (no pri nekaterih seveda tud ta J), ampak ljubezen v splošnem. Ljubezen, ki dvigne raven naše energije do mere, ko smo se sposobni počutiti dovolj varne, da damo najbolje iz/od sebe. Ljubezen ki nas polni s pogumom, da se ji odpremo. Da jo doživimo. Izrazimo. Ljubezen, ki nas spodbuja, da ponižno sprejmemo lastno veličino.

Mandale šepetajo, da nas bo leto precej brezkompromisno »postavilo v center samega sebe«. Da izkusimo ravnovesje in si ga dovolimo živeti. Da sklenemo mir sami s seboj in se sprejmemo takšne, kot smo.

In pobirali bomo sadove preteklega dela, šepetajo mandale. Najizraziteje v juniju in septembru.

V tišini šepeta mandal pa odmeva misel, da so vse dobre želje, nameni, dejanja okrepili dih kolektivne zavesti, da nas popelje v čarobno leto.  

V leto, ko bomo imeli pogum, da vstopimo v svet čudežev. Moč da v njem vztrajamo. In predvsem v leto, ki nam nosi modrost, da spoznamo, da smo največji čudež, mi sami.

Srečno …

Komu je koledar namenjen?

  • vsem, ki so jim mandale  všeč  zaradi svojih vzorcev, oblik in barv,
  • vsem, ki bi želeli v svoje življenje vnesti več sproščenosti, miru, topline in dobrega počutja,
  • vsem, ki želijo koledar podariti in z njim vnesti več sproščenosti, miru, topline in prijetnosti v druženje s tistimi, ki so jim blizu, s prijatelji, sorodniki, znanci,…
  • podjetjem za obdarovanje svojih poslovnih partnerjev, da postanejo  odnosi z njimi še bolj sproščeni, topli, spontani in učinkoviti.

Kaj vsebuje koledar?

  • dvanajst unikatnih mandal, od katerih vsaka ponazarja svoj mesec,
  • dvanajst misli, od katerih vsaka povzema bistvo sporočila posamezne mandale, oziroma oriše temeljni trend meseca.

Kako ga uporabiti?

  • Koledar z mandalami obesimo v prostor, kjer se največ zadržujemo.
  • Vsak mesec obrnemo list in opazujmo svoje počutje.

Kaj je mandala?

Mandala je simbol popolnega ravnovesja. Lahko jo definiramo tudi kot  simetričen vzorec, ki se iz svojega središča enakomerno širi v vse smeri, pri čemer vsi, na obodu dodani elementi, vedno postanejo del njene trenutne celoteZ mandalo lahko ponazorimo karkoli – posameznika, družino, podjetje, mesec, leto, vrednoto, ipd. Mandala je grafična metafora materialne ali nematerialne stvarnosti. Nastaja skozi pasivno aktivnost izdelovalca, v stanju usmerjene pozornosti na nekaj ali na nekoga.Mandala v prostor vnaša milo energijo. V strukturi energije prostora  se povečuje kvaliteta strpnosti, miru, nežnosti, miline, ipd. Na prisotne v prostoru deluje sproščujoče.Sproščenost bi lahko opisali tudi kot svoboden pretok energije skozi naše celotno bitje. Sproščenost je tudi sprejemljivost, »odprtost« neizpraznljivi zalogi energije, ki nas obdaja. Višja raven energije nam omogoči boljši stik s sabo, zaradi česar se lažje odločamo, jasneje izražamo, smo bolj strpni in pristni s sabo in drugimi ter imamo globlji notranji mir. Sprostijo se napetosti, spremeni se počutje prisotnih in vzdušje v prostoru.Mandala torej posledično prispeva k pristnejšemu stiku s sabo in boljšimi odnosi z drugimi.

5 odgovorov na “Koledar z mandalami”

  1. Pozdravljeni. Z zanimanjem in veseljem sem brala vaše strani. Dobro ste pripravili. Hvala. – Zastonj pa sem iskala ceno koledarja z mandalami in ceno za pobarvanko. Če mi ju lahko sporočite, bom hvaležna. Srečno,
    Milanka

  2. Pozdravljeni,

    tudi mene zanima, cena vašega koledarja.
    Mogoče še vprašanje, kakšno mandalo predlagate za okrasitev otroške sobe, kot vzpodbuda?

    Hvala

    Srečno in veselo…
    Nataša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja