Predavanja

Predavanja so namenjena odstiranjuanju koprene zamegljenosti spomina, na našo božansko bit, ki domuje v globinah vsakega človeškega bitja.

Prebujanje iz sna vodi skozi odstiranje tančic z naših nesprejetih in zavrnjenih lastnosti, naših zatrtih in neizraženih čustev,… Ozaveščanje lastnega notranjenega dogajanja, sprejemanje samega sebe, razvijanje spoštovanja in ljubezni do sebe, nam vlije moč, da prevzamemo odgovornost za svojo vpletenost v lastno življenje, dogajanje in počutje v njem. Zavemo se, da smo ustvarjalci svoje resničnosti, s katero prispevamo svoj delež v morje enosti, kjer smo povezani z vsemi in vsem. Postanemo pozorni na vse kar mislimo, govorimo in delamo, saj vemo, vse zamišljeno, vse izrečeno, vse ndejanjeno, tvori izkušnje, ki jih doživljamo mi sami. Na odru življenja postanemo dosleden izraz lastne resnice in radostno služimo drugim, saj s tem, dejansko služimo, samemu sebi.

Vsi smo najboljši v svoji enkratnosti in v ljubezni, za večno, združeni v enost. mojega dejovenja in mojega življenja. Vsak, ki si da možnost, da nestrpnost in obsojanje spreminja v pomirjenost s sabo, svetom, življenjem in bivanjem, se sreča z ponižnostjo, ki nam razkrije lastno veličino. In v globokem notranjem miru spregovori tišina in napolni nas radost bivanja in navdušenje nad čudežem življenja. Spoznamo, da smo mi sami odgovor na vsako vprašanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja