Svetovanje, coaching, regresije, delavnice, seminarji …

Rojena sem leta 1961 v Ljubljani. Po končani gimnaziji sem vpisala novinarstvo, na takratnem FSPN - ju, a me je po spletu mnogih “naključjij” pot odpeljala v šolo življenja, ki jo obiskujem še danes.

Alenka Leonarda Merhar

V šoli me predano poučuje mnogo učiteljev in vsem se iskreno zahvaljujem za doslednost in točnost. Največ lekcij za mojo notranjo rast mi nudijo starši, ki me poučujejo predmete kot so sprejemanje, hvaležnost, odpuščanje,…pa partnerji, ki so me spremljali na raznih delih poti in mi nudili priložnost za učenje spoštovanja in ljubezni do sebe, moj sin, ki mi omogoča rast v ljubezni, nenavezanosti in spoštovanju, vsi prijatelji, prijateljice iz vseh obdobji mojega življenja, znanci in vsi tisti, ki jim ne vem imena, saj so kot utrinek za kratek hip prekrižali mojo pot in mi omogočili pomemben kolokvij, nujno potrben, za določen izpit. Diploma?  Šola življenja je potovanje in diploma je odločitev zanj. To je pot v svojo notranjost, pot k svojemu viru, ki je neskončna večna ljubezen in vključuje namen, da to svoje bistvo v vsakem trenutku doživljamo, izražamo, živimo.
Vizija - Predaja lastnemu viru vseobsegajoče večne ljubezni.

Namen - Vsakega, ki tako izbere, podpirati v procesu velikega čiščenja spomina na lastno božanskost, kar odpira vrata v svet čudežev, kjer ustvarjamo z večnostjo in spoznanmo, da je, že od nekdaj, sedaj in za vedno, največji čudež, vsak sam.
Iskrena hvala vsem za zaupanje.

Povej prijatelju!

2 odzivov na “O meni”
 1. 1

  ČE ME KAJ NOTRANJE IZPOLNI,KO SEM NAJBOLJ PRAZNA JE TO MANDALA!KO SEM BILA DEPRESIVNA ME JE BILO SKORAJ NEMOGOČE PREPRIČATI,DA BI VZELA BARVE IN ZAČELA,ENKRAT PA SEM LE POIZKUSILA IN NA MOJE ZAČUDENJE UGOTOVILA,DA IMAJO NA MENE ČUDOVIT VPLIV-OBARVAJO SIVINOIN OŽIVIJO MRTVILO!DA TUDI JAZ NISEM VERJELA-POIZKUSI,MORDA ODKRIJEŠ NEKAJ LEPEGA!!! Katarina

 2. 2
  avguština pravi:

  Pozdravljena ANA Katarina

  prvič sem obiskala Vašo stran in vem, da to ni bilo zadnjič. Naslov sem zasledila na Sončevih pozitivkah.

  Želim Vam prijazno, svetlo in uspešno leto 2010.

  Avguština.

  Prosim še za ceno koledarja.