Svetovanje, coaching, regresije, delavnice, seminarji …

Regresija je, tako kot vse, kar naredimo zase, namenjena ozaveščanju sebe. Namenjena je sprejetju in opustitvi motečih vzorcev iz prejšnjih življenj, ki jih takrat nismo uspeli razrešiti in nam delajo škodo v našem sedanjem življenju.Je eden izmed mnogih načinov odkrivanja sebe, je proces, ki spominu iz naših globin omogoči, da prikipi ns površje.

Od trenutka ko se rodimo, hote ali nehote, zavedno ali nezavedno sprejemamo odločitve o tem kdo smo, kakšni smo, kakšni moramo biti, kolikšna je naša vrednost, kaj lahko in česa ne smemo,…V trenutku, ko se odločimo, sprejmemo izbiro za svoje prepričanje, ki se vplete v odgovarjajoči vzorec že sprejetega. Izbrani vzorci predstavljajo temelj našega odzivanja in, stkani v mrežo naše naravnanosti, določajo in ustvarjajo našo resničnost.

Vsakič, ko v svoji resničnosti ne občutimo radosti, miru in zadovoljstva, je odziv plod motečega vzorca v naši notranjosti. Pogum nas vodi v ozaveščanje, sprejemanje in opuščanje motečih vzorcev, kar nas polni z močjo svobode bivanja. V vsakem življenju sproti se skušamo osvoboditi sebe in ga zaključiti v svetlobi popolnega sprejetja (sebe). Vse naše lastnosti, ki ostanejo za ograjo sprejetja, se v obliki zapisa shranijo na disk naše duše, ki se aktivira takoj, ko ponovno zajokamo v svet. Pod preprogo preteklih življenj ostaja mnogo krivde, zamer, neizraženih čustev, bolečih zahtev,…

Regresija sprošča točko zataknjenosti, kar povzroči svoboden pretok v njej ujete energije. V praksi to pomeni manj utrujenosti in več volje do življenja. Ko sprostimo točko zataknjenosti, se osvobodimo iz nje izvirajočih tegob, kot npr. fizične bolečine, psihične travme, debelosti, suhosti, ipd.

Povej prijatelju!

5 odzivov na “Namen regresije”
 1. 1
  nataša pravi:

  zanima me cena regresije in koliko časa traja.hvala

 2. 2
  maja pravi:

  zanima me cena regresije.
  lp hvala

 3. 3
  Ana pravi:

  Lep pozdrav!

  Mene zanima cena regresije in pa seveda v katerem kraju jo izvajate.

 4. 4
  tina pravi:

  Pozdravljeni!

  Zanima me v katerem kraju izvajate regresijo in kakšna je cena?
  Hvala za odgovor in lep pozdrav, Tina

 5. 5
  Sarah pravi:

  Pozdravljeni!

  Že nekaj let se bojujem s svojimi demoni, za katere imam občutek, da niso iz tega življenja in kot glasbenica tako ne morem polno izkoristiti svojih potencialov. Bi bila regresija rešitev?
  Če da, me zanima, kje izvajate regresijo in cena?
  Že v naprej najlepša hvala za odgovor!
  Sarah