Svetovanje, coaching, regresije, delavnice, seminarji …

Glavni namen je, da postane meditacija s svojimi kvalitetami - sproščena pozornost, osrediščenost v lastnem viru, budnost v postopku pozornosti na namen, občutek povezanosti vsega in vseh,… - izkušnja našega vsakdana.

V izpolnitev namena, da meditacija postane izkušnja vsakega trenutka našega vsakdana, nas vodi proces, ki se sproži na osnovi naše odločitve zanj.

Sicer pa lahko meditacijo namenimo čemurkoli želimo. Če nas muči neodločnost v zvezi z nekim trenutnim vprašanjem, se v meditaciji povežemo s svojim notranjim vodstvom, ki pozna odgovore na vsa vprašanja in ve, kaj je za nas najbolje . Če bi radi preobrazili nek segment v načinu razmišljanja in s tem spremenili način odzivanja, lahko posnamemo izbrane afirmacije na nosilec zvoka in si jih zavrtimo v meditaciji, ter tako dosežemo lažji dostop pozitivnih misli do podzavesti. Lahko jo namenimo poglabljanju notranjega miru, da dogajanja v zunanjem svetu ne bomo več doživljali kot pritisk in s tem odpravimo stres. Lahko jo uporabimo kot uvodno sprostitev v neko delo, ki ga hočemo kar najbolje opraviti, ali pa nas navdaja z nemirom (razgovori z ljudmi, ob katerih predvidevamo, da bomo občutili strah in tremo, izpostavljanje pred skupino, telefonski klic, ki nam ga je neprijetno opraviti,…) V meditaciji lahko vizualiziramo željo in tako dosežemo hitrejšo uresničitev, ali preprosto samo smo v tišini svojega bitja,…

Vendar nikoli, niti v meditaciji, niti v afirmacijah, niti v vizualizaciji, ne uporabljajmo konkretnih oseb iz svojega življenja, za katere bi mora želeli, da se spremenijo namesto nas. To so orodja za spreminjanje sebe. Vse je vedno namenjeno samo nam samim. - Kot npr. - V svoje življenje želim pritegniti fanta/dekle s takimi in takimi lastnostmi - nikoli določene osebe. V razgovoru, ki je pred mano, želim biti jaz sproščen/a, razumevajoč/a,… Z rojstvom smo namreč vsi dobili v dar tudi svobodno voljo, v katero ne posega niti sila, ki je življenje sámo. Vsi smo ustvarjalci svojega življenja in ko se spremeni ustvarjalec, se spremeni stvaritev.

Povej prijatelju!