Kako poteka regresija

Regresija poteka nehipnotično, v popolnem ravnovesju uma, čustev, telesa in duha.. Dogodke doživljamo v prvi osebi, kar pomeni, da sodelujejo naša čustva, občutki telesa,…. Tako kot v življenju, tudi v regresiji nikoli ne dobimo več kot zmoremo. Doživimo, vidimo in občutimo tisto in toliko, kot je v naše najvišje dobro.

Vsak človek ima svojega vodnika, ki nas, v okviru naše volje, vodi v smeri cilja, ki smo si ga izbrali. Med drugim to pomeni, da nam življenje vedno nosi dogodke, v katerih imamo priložnost, da se presežemo. Pomeni, da nikoli ne dobimo več, kot smo sposobni prenesti, oz, da je.stopnja zahtevnosti odziva, vedno točno enaka stopnji naše mejne zrlosti, saj nam dogodek ponuja priložnost, da duhovno zrastemo. Vodniki so tu, za nas, v vsakem trenutku, če se jih mi zavedamo, ali ne. Spoštujejo zakon svobodne volje, zato nas nemo podpirajo v vsem kar smo in nam šepetajo besede ljubezni, radosti in svetlobe. Bolj ko se jim znamo odpreti, lažje jih slišimo in sledimo.

Pred vsako regresijo prosim svojega vodnika, naj se poveže z vodnikom regresiranca, z namenom, da mi oba pomagata biti odprta izvedbi regresije v najvišje dobro vseh. V večini primerov pride na neki točki regresije tudi do direktnega stika med regresirancem in njegovim vodnikom in v pogovoru mu le-ta ponavadi pove, kaj je namen njegovega življenja, pove mu s čim si dela največjo škodo, kaj je najbolje zanj in odgovarja na vprašanja svojega varovanca. Vsaka regresija je edinstvena in neponovljiva, kot je edinstven vsak človek in neponovljiv vsak trenutek Moja vloga pa je vedno in na vsaki regresiji enaka – biti odprt kanal energiji vseobsegajočnosti, da svobodno teče skozi mene, saj jo regresiranec črpa za vzdrževanje ravnovesja vseh razsežnosti svojega bitja.

32 odgovorov na “Kako poteka regresija”

 1. Pozdrav,

  zanima me regresija. Kako lahko pridem do vas, koliko časa traja in kakšna je cena? Je možno, da postopek ne uspe?

  Hvala, Mojca

 2. Pozdravljeni!

  Zelo močno se želim znebiti določenih močnih strahov, ki mi otežujejo vsakdanje življenje. Zanimajo kako lahko z vami vzpostavim stik in koliko bi me finančno stalo.

  Hvala za odgovor!

  Karin

 3. Pozdravljeni,

  tudi mene zanimajo podobna vprašanja. Koliko stane, kako poteka, koliko časa traja, kako priti do vas,…

  Hvala in lep dan!

 4. Pozdrav,

  zanima me regresija – kako lahko pridem do vas, koliko časa traja in kakšna je cena? Je možno, da postopek ne uspe?

  Hvala in lep dan še naprej,

  C.

 5. Živjo,
  Zadnje čase me vse bolj vleče, da bi si z regresijo pomagala do odgovorov. Prosila bi vas, da mi sporočite,kje se nahajate in kakšna je cena.

  Hvala lepa in lep dan vam želim!
  Tina

 6. Pozdravljeni,Ogledala sem si vašo internetno stran, ki sem jo našla med iskanjem podatkov o regresiji.
  Zanima me kako pridem do vas, in kaliko bi me finančno stala terapija z regresijo.

  lep pozdrav, Karmen

 7. Pozdravljeni

  pred mnogo leti sem bila na regresiji,bilo je super,še sedaj so spomini zelo prijetni,mogoče je sedaj prišel zopet čas, da bi jo ponovila, rada bi vedela kje to izvajate in pred vsem kolikšna je cena, vesela bom vašega odgovora,lep pozdrav mari

 8. Pozdravljeni!

  Rad bi se seznanil z regresijo, potekom in izvedbo tega, zato bi prosil za kontakt, čas čakanja, kako do vas in cena tega.

  Havala!

  Lep pozdrav,Primož

 9. Pozdravljeni!
  Tako kot vse ostale,tudi mene zanima regresija,cena,kje

  se nahajate in koliko časa pribl.traja en obisk?

  Lep pozdrav,Karmen

 10. Pripravljam se (v mislih) na regresijo … in mi je “prišla naproti” vaša spletna stran. Prosim vas, da mi sporočite še tiste informacije, ki jih ne nevajate v opisu regresije na tej strani (kakšne predpriprave so potrebne, koliko obiskov predvidoma traja postopek regresije in ceno).
  Lepe vsakdanje trenutke
  Anita

 11. Pozdravljeni!
  v zadnjem času čutim svoj napredek na duhovni ravni. in zato me tudi zanima regresija, tako kot predhodnike bi rada izvedela postopek, kje in koliko časa to poteka in seveda ceno.
  hvala za odgovor!
  LP, Mateja

 12. Lep pozdrav!
  Tudi mene zanima regresija, ker se že dolgo časa sprašujem, zakaj imam neprestano nesrečo v ljubezni. Mi lahko date podatke o tem, kje vas dobim in koliko je cena.
  Hvala za odgovor, Petra

 13. Alenka, ponovno čutim potrebo po regresiji in ker sem že bila pri tebi in poznam tvoj način dela, bi se rada zmenila še enkrat.

  Lp, Milka G.

 14. lep pozdrau sem boris iz trbovel tudi jas sem biu na regresiji pri gospe Alenki in moram povedat da gledam na žiulenje čisto drugače kot prej moja žena pravi nič več ne boš šeu da se ti kaj ne poslabša uglavnem se splača l.p boris

 15. Pozdrav!
  Tudi mene zanima, kolikokrat je potrebna, kdaj se izvaja (dnevi v tednu) in povprečno kolikokrat je potrebna.
  Hvala in lep dan, Andreja

 16. Pozdravljeni!

  Zanimam se za regresijo. Zanima me, koliko časa traja in kolikšna je cena. Kje imate studio?

  Hvala,
  Matej

 17. Tudi mene zanima cena regresije. Hkrati pa bi vprašala, če se lahko zbrišejo kakšni miselni vzorci v sedanjem življenju, ki jih ne želimo več imeti. Pravkar prebiram knjigo Potovanje duš dr. Newtona in mi je zelo blizu. Mislim, da se s tem počasi že pripravljam na superzavestno potovanje v preteklost.

  LP in hvala

  Marjana

 18. Je možno, da postopek ne uspe?
  ( Bil sem pri hipnotizerju – ni mi mogel pomagati, ker me ni mogel hipnotizirati ).
  Kdaj bi se lahko oglasil pri vas in kako priti do vas?
  Ali imate kakšno kontaktno številko?

  Hvala in lep pozdrav,

 19. Spoštovani!

  Zanima me regresija. Rada bi se naročila pri vas. Mi lahko, prosim, poveste, kako in kdaj lahko pridem do vas, kako dolgo traja seansa in kakšna je cena?

  Lep pozdrav, Vesna

 20. Lp..zanima me ce je moznost da regresija ne uspe..imam zeljo namrec..in kako pridem do vas,koliko časa priblizno traja in koliksna je cena?

  Ze vnaprej hvala za odgovor.. Anja

 21. Pozdravljeni,

  imam nekaj nerazčiščenih zadev, mogoče bi z regresijo uspela priti do odgovorov ali vsaj pojasnitev zakaj in kako,…
  Kako do vas ?

  Hval in lep pozdrav

 22. Pozdravljena.
  Tudi mene mučijo stvari, katerim bi ta da prišla do dna.Prosim vas za pomoč in koliko to stane.?
  Hvala za odgovor.
  Lep pozdrav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja