Kaj je regresija

Regresija je podoživljanje in spuščanje čustev, ki si jih nekoč nismo upali ali dovolili čutit oz. izrazit. Regresija je soočenje s svojimi lastnostmi, ki smo jih zavrnili v preteklosti. Regresija je ozaveščanje motiva za ustvarjanje trpljenja.. Regresija je tudi osvobajanje energije, kar občutimo v povečani količini volje.

Regresija je namreč postopek, ki omogoči, da v ravnovesju uma, čustev, telesa in duha še enkrat podoživimo neizraženo čustvo, svojo lastnost, ki smo jo zavrnili ali obsodili, vzorec, ki smo ga izoblikovali za nadzor sebe in svojega doživljanja,…

Regresija je eden izmed postopkov, skozi katerega imamo priložnost, da sprejmemo in vzljubimo zavrnjeni del sebe, opustimo izbire, s katerimi si nismo ustvarjali zadovoljstva in se s ponovno izbiro odločimo za sebi prijazno izhodišče.

Vsebnost neskončnosti v nas, nam omogoči pogled v preteklost. Z umirjenim umom in nemostjo misli nam na ekranu naše notranjosti oživijo slike preteklosti, katere podoživljanje nam najbolj pomaga pri našem trenutnem razvoju. Čustva zavibrirajo skladno z dogodki in energija, ujeta v točki zataknjenosti,  se sprosti in zopet svobodno steče.

Če si izkušnjo regresije želite doživeti, lahko pokličete na telefon 041 790 772, pošljete e-mail na [email protected] ali izpolnete kontaktni obrazec.

86 odgovorov na “Kaj je regresija”

 1. Spoštovani!

  Pritegnila me je vaša spletna stran. Zanimam se za regresijo in me zanima, če mi lahko več poveste o tem, kako postopek izgleda pri vas in koliko časa traja ter kakšna je cena.

  Zanima me tudi, ali imate izkušnje z regresijo v zgodnje otroštvo tega življenja, npr. porod ter življenje v maternici.

  Za odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

  Nina

 2. Spoštovani.

  Pred kratkim sem prebral knjigo Potovanje duš. Če sem pošten, še sam ne vem, kaj me je pripeljalo do tega, da sem knjigo prebral.
  Ker želim sam spoznati RESNICO, bi želel v regresijo.
  Zanima me, kako postopek poteka, koliko časa traja in nenazadnje koliko stane.

  Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

  Matjaž

 3. Lep pozdrav,

  večino prostega časa namenim duhovnosti, se preizkušam v “različnih” virih energije in “višjemu nivoju” Regresiji še nisem dala priložnosti. Zanima me kje in kako regresija poteka ter koliko stane. Ker v si želim delati z energijami in tako pomagati ljudem, me zanima če imate pri vas organizirana kakšna šolanja ali tečaje v tej smeri?

  Hvala

 4. Pozdravljeni!

  Že nekaj časa se zanimam za regresijo, saj sem na podlagi bolečih izkušenj ugotovila, da tako ne gre naprej in da moram nekaj narediti da bo prišlo do sprememb v mojem življenju. Sem dokaj privlačana oseba in imam kar nekaj neuspelih situacij kar se tiče moških. Ker sem zelo občutliva oseba me seveda vsaka izguba partnerja zelo prizadane. Imam občutek da sem v prejšnjih življenjih oz. enem od njih naredila nekaj konkretno narobe in me sedaj to življenje kaznuje na tak način.Prosila bi, če mi lahko pomagate v tej smeri in ali je regresija pravi način za reševanje teh problemov. Kje in kako vas najdem in koliko stane izvajanje regresije.

  V upanju, da mi boste res lahko pomagali vas lepo pozdravljam in se vam zahvaljujem za odgovor.

 5. Pozdravljeni,

  Zadnje case se soocam z veliko tezavami (sluzba, ljubezen, fakulteta). Pred casom sem ze resno razmisljala o regresiji. Potem sem imela obdobje srece in sem na to pozabila. Danes, ko gledam nazaj se zavedam, da bi morala ciscenje sebe narediti preden sem se spustila v novo zvezo.

  Rada bi pogledala v moje zgodnjo otrostvo in predelala potlacene spomine…

  Mi lahko kakorkoli pomagate?

  Prosim.

  V naprej se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam.

  Emanuela

 6. Pozdravljeni,

  v zadnjih mesecih mi kar prihajajo pod roke pripomočki kot so: knjige Potovanje duš in Usoda duš, pritegnile so me tudi karte Vodstvo boginj in Pogovori z angeli. Že od nekdaj čutim, da je v meni neka zataknjenost, strah in sedaj ko sem dobila že nekaj odgovor, da lahko to izvira iz preteklih življenj, sem se odločila da rešim blokado in uresničim svoj namen.
  Prosim vas za nekaj informacij o terminih za regresijo in njeno ceno.

  Tudi ena izmed kart Vodstvo boginj (preteklo življenje) me je napotila, da naj opravim regresijo zato upam, da mi lahko pomagate in pričakujem vaš odgovor.

  Lepo vas pozdravljam

 7. Pozdravljeni,

  umrl mi je mož s katerim sva se imela zelo rada in bila zelo povezana, čeprav sva dva meseca pred njegovo smrtjo živela ločeno. Tretji dan po smrti, je prišel v moje sanje; usedel se je zraven mene otožen in mi povedal zakaj je odšel in hodil kasneje po sobi gor in dol in govoril in govoril, rekel kaj naj naredim ipd. Ko sem se zbudila sem bila v takem šoku, da se nisem spomnila kaj mi je povedal. Sedaj me zanima, če s pomočjo regresije lahko to izvem!

 8. živijo! za regresijo sem izvedela šele pred kratki(njen pomen itd.)
  in vse zgodbe, ki sem jih prebrala na foromih in blogih so me pritegnile da bi tudi sama poskusila.
  zanima me kje se lahko naročim na regresijo in koliko stane?

 9. Spoštovani!

  Ker se že nekaj časa “lovim” v sedanjosti(služba, nezaupanje vase glede znanja, težave v odnosu hčerka-mati)in ker sem zmedena in ker ne vem naprej, me zanima ali lahko s pomočjo regresije ugotovite kaj je narobe…bilo in se sedaj dogaja. Koliko pa stane kaj takega? Sem sorazmerno nova na tem podrocju.
  Hvala in lep pozdrav!

 10. Pozdravljeni!

  Zanimam se za regresijo in me zanima kje vas najdem, kako dolgo traja, kakšna je cena in koliko vnaprej se je potrebno naročiti?
  Hvala za odgovor in lep pozdrav

 11. Pozdravljeni,
  zanima me razlika med regresijo in hipnozo na primer, ki jo opravlja gospod Bozidar Grilc. Po porodu se mi je pojavil hud strah pred usodno boleznijo in smrtjo in traja ze dve leti…Kaj priporocate v takem primeru? Koliko obiskov je potrebnih, cena in dolzina regresije? Zanima me ali se po regresiji vsega spomnis in ali lahko informacije, ki pridejo na dan, negativno vplivajo na psiho?
  Hvala in lp
  Aleaxndra

 12. Zdravo,

  Pred kratkim sem obiskala astrologinjo in me je napotila k vem z namenom da bi mi regresija pomagala v prihodnosti in me zanima če to delo opravljate z “REIKI” kajti to bi meni lahko škodovalo.Zanima me še cena in koliko časa to zdravljenje traja in koliko vnaprej se je treba naročiti.
  Že vnaprej hvala za odgovor.

  Lp, Marjeta

 13. Pozdravljeni!

  Zanimam se za regresijo in me zanima kje vas najdem, kako dolgo traja, kakšna je cena in koliko vnaprej se je potrebno naročiti? Ali lahko tudi popravite kakšno telesno bolečino ki je splošna medicina ne more popraviti in se le ta mogoče vleče iz prejšnjega življenja.

  Hvala za odgovor in lep pozdrav Jelka

 14. Pozdravljeni

  Močno me mika regresija,zato bi vas prosila če mi sporočite kje se nahajate, kakšna je čakalna doba in pa seveda cena obiska.

  Že v naprej hvala Bojana

 15. Pozdravljena!
  Veliko sem že sliala o vas in vašem delu. Dlje časa “se odločam” priti v stik z vami, vendar mi do danes še ni uspelo. Brskala sem za nečim drugim, našla sem vas, tako da mislim, da je zdaj čas pravi. Prosila bi vas, če mi lahko poveste kje se nahajate, kakšna je cena in kdaj bi lahko prišla k vam na regresijo.
  Hvala in prelep dan še naprej!
  Mateja

 16. Pozdravljena,

  Prosil bi vas da mi sporočite kontaktne podatke, ker bi se rad dogovoril za obisk.

  Hvala in lep pozdrav,

  Matic

 17. Pozdravljani.

  Gledala sem oddajo, kjer so govorili o regresiji in postopku regresivne psihoterapije. Zanima me, koliko časa poteka ta proces, kakšni so lahko morebitni negativni vplivi in kakšna je cena celotnega paketa seans.

  Najlepša hvala za informacije.

 18. Lepo pozdravljeni

  Prav tako kot vsi obiskovalci vašega bloga imam tudi sama najverjetneje podobne težave, ob katerih nastanejo vprašanja na katere si ne znam kdaj odgovoriti, saj imajo morda pomen, ki mi “ni” tako blizu…enostavno se vrtim v enem vrtincu “padcev” že kar nekaj let,ki dajejo zelo žalostne in negotove občutke in mi enostavno požirajo vso moč na vseh področjih…da bi lahko skreirala si življenje popolnejšemu in tršem smislu. Zato se danes v upanju,obračam na vas.Zanima me postopek regresivne psihoterapije, pogoji naročanja pri vas in cena storitev.

  Za odgovor in dane informacije se vam že v naprej zahvaljujem ter Vam želim lep in prijazen dan.

  L.P.
  Simona

 19. Lepo
  pozdravljeni
  Prav tako kot vsi obiskovalci vašega bloga imam tudi sama najverjetneje
  podobne težave, ob katerih nastanejo vprašanja na katere si ne znam
  kdaj odgovoriti, saj imajo morda pomen, ki mi “ni” tako
  blizu…enostavno se vrtim v enem vrtincu “padcev” že kar nekaj let,ki
  dajejo zelo žalostne in negotove občutke in mi enostavno požirajo vso
  moč na vseh področjih…da bi lahko skreirala si življenje popolnejšemu
  in tršem smislu. Zato se danes v upanju,obračam na vas.Zanima me
  postopek regresivne psihoterapije, pogoji naročanja pri vas in cena
  storitev. Za odgovor in dane informacije se vam že v naprej zahvaljujem
  ter Vam želim lep in prijazen dan. L.P.
  Simona

 20. Lepo pozdravljeni
  Zanima me kje se lahko naročim za regresijo, ker imam težave in koliko to košta.Zanima me tudi, mislim malo me je strah tega vsega, ker sem v življenju veliko pretrpela, če so kakšne posledice s tem.
  lp

 21. pozdravljeni Zanima me postopek regresivne psihoterrapije in vse ostalo v vezi s tem.za vse informacije se vam ze v naprej zahvalujem.lp

 22. hola,

  tudi jaz z podobnimi vprašanji: kako izvajate regresjo, kje, cena, so potrebne kake posebne priprave na ta dogodek in končno koliko časa traja ter od česa je to odvisno. ali je potrebnih več seans za dosego cilja. kako je z varnostjo “prebujanja”?

  hvala za potešitev moje radovednosti

 23. pozdravljeni,
  tudi jaz razmišljam o regresiji, ker imam v zadnjem času občutek da sama odganjam ljudi stran od sebe, pa ne vem zakaj…rada bi ugotovila kje je vzrok za to ali je kakšna potlačena slaba izkušnja ostala kje v podzavesti. pa me zanima ali je regresija primerna izbira za podoživljanje dogodkov ki sem jih “pozabila” in ali se s tem težava uredi. končno pa me seveda zanima tudi cena.

  Hvala

 24. Spoštovani,
  do osmih let sem imela odprt spomin na zadnje življenje in delno predzadnje. S posebno tehniko sem se lahko prestavila na mesto, od koder sem prišla v to telo in prostor, kjer sem sedaj. Veliko dogodkov, misli in občutov mi je zelo živo ostalih v spominu, verjetno pa si nisem zapomnila vseh. S pomočjo strokovnjaka bi rada obudila te dogodke, razen tega, da bi rada tudi malo bolj spoznala tista svoja življenja, ki se jih trenutno ne spominjam.
  Zanima me, ali mi lahko pri tem pomagate, na kakšen način in seveda ni nepomembna cena za to pomoč.
  Prosim za odgovor in vam želim vse lepo.

 25. Pozdravljena,
  tudi jaz sem prišla do točke v življenju, ko vem da tako ne morem več naprej. O regresiji razmišljam že skoraj eno leto in vem da je sedaj pravi in pa že zelo potreben čas, da to opravim.Želim si mirnega duha in upam, da mi vi lahko pomagate pri tem, zato vas prosim da mi poveste kje se lahko naročim na regresijo, kako moram biti pripravljena- imeti konkretna vprašanja in nenazadnje tudi kakšna je cena.
  Za odgovore se vam lepo zahvaljujem in vam želim vse dobro v letu 2010.
  Lep pozdrav, Mateja

 26. Pozdravljena,

  kot in vse tudi mene zanima kako izvajate regresjo, kje, cena, ali so potrebne priprave, koliko časa traja, ali je potrebnih več seans za dosego cilja.

  Za odgovore vam se zahvaljujem in želim vam mir in ljubezn v letu 2010.
  Lepo pozdravljeni Mirela

 27. pozdravljena,tudi mene zelo zanimaregresija.Rada bi da mi odgovorite kako vse skupaj poteka,kje se izvaja in seveda cena.
  hvala za odgovor
  lep pozdrav
  SUZANA

 28. Pozdravljeni!!
  Tudi mene zanima nasplošno “REGRESIJA” in seveda koliko stane vse skupaj?!!

  Hvala za odgovor!!

  LP!

 29. Pozdravljeni!

  Čeprav o regresiji ne vem kaj dosti, razumem, da je preko nje možno razčistiti marsikaj, kot opisujete. Zanima pa me ali je možno razčistiti odnose tudi s pokojnikom? Nenazadnje je lahko marsikateri vzorec, potlačeno čustvo in še marsikaj lahko v povezavi prav z umrlim.
  Seveda pa, prav tako, tudi mene zanimajo, kot se je nekdo izrazil, “formalnosti (potek regresije, trajanje, cena,…).

  Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.

  Moony

 30. Ja, mene pa bolj kot prejšnje živiljenje zanima urejanje tega, ki ga trenutno živim. Za sabo imam postravmatska stresa, sem čustven človek, ki zna biti precej obseden, ko ga zanima neka tema, ter s tem ne preneha. Težva je, da to otežuje mene, moje bližnje itd… Moj največji problem je samozaupanje (ki ga nimam), nesamozavest (ki je večja od mene) in občutek, da mi nič ne uspe, pa da o občutku revščine ne govorim. No tudi rodil sem se z napako, za katero bi rada ugotovila, kako je sploh nastala in morda zakaj (če ni bila vse skupaj zgolj naključna mutacija, kar je splošno mnenje), pa še ene sanje, ki so pomembno vplivale name. Enkrat bi rada šla v tujino, ne da bi se pri tem počutila, tako hudičevo ranljivo, kot se dejansko počutim. Imam cilje, a jih zaradi svoje menatalitete ne morem izpolniti. Poskusila bi vse, da se tega rešim. Ah ja in kdo regresijo sploh izvaja v naši državi?

 31. Zelo sem živčen človek, moj pokojen stric je tudi bil zelo živčen in to kar brez razloga in se je napil toliko dokler ni umrl v starosti nad 20 let. Težko mu je bilo. Bogi revček, kako naj se k sep spravi, jaz sem tudi zelo živčen in nevzdržen in to kar brez razloga in celo brez razmišlanja, težko poslušam, težko ubogam, težko ljubim, čustva so mi zelo šibka plat, težko najdem mir v sebi, težko se z ljudmi pogovarjam, težko sem spontan, zelo nevzdržno se mi zdi vse okoli mene, težko večkrat kaj razumem, mnenja drugih sprejemam kot kritiko, kar mi je priučeno od matere… Imam tremor in trešnjo, vedno in povsod najdem nekaj kar mi ni prav in všeč, pričakujem nekaj česar ni, zelo mi je težko, ljubiti neznam, razumevam težko, zaznamovan sem od očeta alkoholika, matere ki je zelo živčna in razume vse po svoje, tako tudi oče, ki je zelo svojeglav, kot rojen nisem imel od nikoder črpati uboganja in ljubezni, ter pogovorov…Mati je sovražna do vsega, oče tudi. Imam mnogo sovražtva v sebi, kar naprej se zatikam, nevem ali je kaj v genih, ali je kaj iz preteklega življenja krivo, ali je kaj iz sedanjega kar ni prav, sem pa prepričan da odnosi v družini so mnogo imeli pri tem, da sem tako zaznamovan. Posledično nisem moral navezovati stike z vrstniki, biti komunikativen z ljudmi, biti neka oseba, ki zna ljubiti in biti ljubljena… Čustvovati in uživati nemoram. Tako težav z osebnostjo, pogovori in komunikacijo, vedenjem in kontrolo, ljubljenjem in prijateljevanjem, med pogovori se vedno zatikam, odnosi, zmenim se težko… Moja mama je taki primer, da bol ko uživaš v bližini nje, bolj se počuti ogrožena in te začne čustveno izsiljevati… Zelo se nepočutim dobro v tej koži, mnogokrat imam vedenske odraze na verbalno in fizično nasilnega očeta in čustveno izsiljive mame, zelo si želim imeti izkušnjo z regresijo in zanima me koliko stane ter koliko obiskov ima, ter kdaj se lahko naročim za termin? Lep pozdrav

 32. Imam določene težave, za katere se zdi, da so obtičale na mestu in nikakor ne morem naprej. Ali hodite tudi na Primorsko, kakšna je cena obiska in sploh koliko obiskov je ponavadi potrebnih? LP

 33. Ker bi se rad razčistil nekatere vzorce in potlačena čustva iz mladosti in otroštva me zelo zanima regresija in vaša stran je pritegnila mojo pozornost.
  Zanima me, koliko srečanj je običajno potrebnih, kako srečanja potekajo in kakšne metode uporabljate ter kakšna je cena srečanj?

 34. Pozdravljena Alenka

  Izgleda, da imamo vsi enake želje in hotenja, zato toliko vprašanj na isto temo. Rada bi le vprašala kje se vidijo dogovori, kajti te teme zanimajo tudi mene

  Lep pozdrav flora

 35. Pozdravljena!

  V srednjih letih doživljam velike spremembe na zdravstvenem stanju, psihofizični kondiciji, in sem prepričana, da vse pa le ni vzrok vsakodnevno prisoten stres. Predvidevam, da je nekaj, kar bi lahko izvedela s pomočjo vas.
  Prosim, če mi lahko sporočite kje imate aktivne dejavnosti, v katerem kraju, kako se naročim in kakšna je cena.
  Hvala za vaš odgovor!

  lp

 36. Pozdravljeni,

  zadnje čase se moja sestra sooča z veliko težavami, katerih izvor je v otroštvu. Ali priporočate regresijo, kako jo izvajate in koliko stane?

  Hvala lepa za odgovor.

 37. Zanima me kako najlažje priti v regresijo. Jaz v hipnotično stanje ne morem. Kako naj pridem v regresijo če ne pridem v hipnotično stanje in posledično v podzavestno stanje. Če bi lahko stopil v stik z mojo podzavestjo v zavestnem stanju . Ali je to mogoče.

  Lep pozdrav !

 38. Zanima me kaj več o oregresiji. Kako lahko pridem do vas, koliko časa traja in seveda kolikšna je cena? Je to več obiskov ali samo enkratno srečanje? Je možno, da postopek regresije sploh ne uspe?

  Hvala in lep pozdrav
  Gabrijel

 39. Mene tudi zanima kup teh fromalnosti (trajanje, cena, način prijave…), najbolj pa me zanima to, če bo kdo odgovoril na vseh teh 58 komentarjev napisanih do sedaj… Malce slabo kaže.

 40. Osti jarej!
  Pred nekaj dnevi sem zasledila na TV oddajo o regresiji.Ker nisem gledala od začetka, ne vem,kdo je bila predstaviteljica.
  Ko berem vsa ta vprašanja, se tudi meni poraja, predvsem eno:so dobili vsi odgovore individualno?
  Namreč tudi mene zanima, kako priti v stik z vami? Koliko časa traja seansa in koliko stane?.
  Želim vam veliko uspehov pri delu z pozitivnimi rezultati.
  Mantra Puri

 41. Zanimam se za regresijo. Namreč soočam se z odhodom partnerja (na njegovo pobudo) in ostajam sama z dvema otrokoma… nikakor se ne morem sprijazniti s tem…
  Zanima koliko časa traja regresija, kakšna je cena, koliko časa se čaka, da se pride do vas, itd…

 42. pozdravljeni,
  s punco ze zelo dolgo poznava regresijo in se precej ukvarjava z duhovnostjo. mene najbolj muci strah pred utesnjenostjo. ni problem naprimer zaprtem prostoru (dvigalo, bolj je recimo problem v mocnejsem objemu, stisku, nemoci gibanja, otrplosti in takrat nastane panika. zelel bi se tega resiti, vem pa da je najprej potrebno poznati vzrok strahu in verjetno bi se to dalo z regresijo. Punca pa ima velik strah pred temo. ze od malega se boji teme in dolocenih zadev. zanima me, kaksna je caalna vrsta, cena, priblizen cas in seveda, ce se zadeva dokumentira?
  LP, hvala za odgovore

 43. lep pozdrav!

  Zanima me predvsem to, kako naj vem, da ste prava oseba katera bi me popeljala skozi regresijo, namreč veliko je takoh, ki mislijo da znajo, a v osnovi ne vedo točno pravilnega postopka.Bojim se, da bi kaj doživela , npr kakšno hudo stisko, pa mi v tistem trenutku ne bi znali pomagati.
  Samo to in seveda tudi cena.
  Hvala za Vaš odgovor.lp

 44. Spoštovani,

  ne vem kako naprej ?
  Zanima me kako in kje izvajate regresijo, trajanje regresije in kolikšna je cena ?

  z odličnimi pozdravi in hvala v naprej za odgovor

 45. Pozdravljeni,
  Kot ostale tudi mene zanima cena, trajanje regresije, kje jo izvajate; pa še to koliko izkušenj imate s tem,kako dolgo to že prakticirate, kje ste se izučili in ali imate mogoče za to kakšen certifikat?

  Lp

 46. Spoštovani:
  Nič nam ni znano.Mogoče kdaj!!
  Karkoli počnemo,počnimo ZAVESTNO,V NARAVI IN V NAS SAMIH JE REŠITEV ZA VSE TEŽAVE.
  TELO JE TISTO,KI NAM DELA PROBLEME,KER NI POPOLNO,JE DEFORMIRANO,NE SLUŽI NAŠIM HOTENJEM.
  TELO DIKTIRA,VPLIVA NA POČUTJE IN NAŠI PSIHI.
  ČE ME NEKAJ BOLI SEM SLABE VOLJE.
  ČE TELO DOBRO-DELUJE-FUNKCIONIRA JE POČUTJE IN PSIHA OK.
  KO NI TELESA TUDI BOLEČIN NI VEČ IN TJA VODIJO VSA POTA ČLOVEŠKA TO JE V NIČ,KO SI NIČ,TUDI NIČ NI,KOT PREJE KO NAS NI BILO.

 47. Pozdravljeni,

  Zanima me kje izvajate regresijo,kako poteka postopek, trajanje in cena storitev ?

  Hvala za odgovor in lep pozdrav

 48. Pozdravljeni!

  Že več let razmišljam o tem, da bi šla na regresijo. Sedaj končno čutim, da je čas zato nekako dozorel…
  Zanima me pa, kot marsikoga pred menoj, kakšne je cena? Poleg tega pa kako dolge traja obisk pri vas navadno? Se kdaj zgodi, da koga ne sprejmete na regresijo iz kakršnihkoli razlogov? Kje se vas najde?
  Že vnaprej hvala za odgovore

 49. Pozdravljeni,
  odločam se za regresijo v prejšnja življenja in iščem ustrezno osebo; naletela sem na vašo stran in me zanima več o tem kako to poteka pri vas ter cena.

  Hvala in lp
  Maja

 50. Pozdravljeni,

  življenjski dogodki so me pripeljali do razmisleka o tem, ali naj se odločim za regresijo ali ne. Nagibam se k tem, da bi se. Zanima pa me kakšen je glede tega postopek pri vas, koliko časa moram čakati na srečanje, koliko časa traja sam postopek in cena?

  Hvala in Lp,
  T.

 51. najbolje je če si enostavno pomagate sami…
  vsi ti ljudje služijo na račun tistih ki so koga izgubili in so zboleli…
  ,,,če bi resnično želeli pomagati ne bi zahtevali denarja…preprosto ne verjamem v duhovnost, ki se prodaja prek spleta in knjig… pa mandale? oprostite, vendar jaz delam veliko bolj profesionalno (normalno mi vzame teden), pa nisem pomislila na to, da bi služila z mandalami…pustimo knjigo… vendar…
  neumno je da ljudje takoj ko se nam zgodi nekaj slabega poiščemo prvega ki pravi da je “duhoven”. vsi smo duhovni…samo eni pridejo do tega bistva v sebi, drugi ne. človek ne rabi knjige da se nauči risat mandale… človek ne rabi človeka ki mu bo prodajal duhovnost…
  žal. vendar naš napredek v mišljenju in čutenju je na zelo nizki stopnji, tako da pričakujem da tudi to sporočilo ne bo doseglo željenega. to pa je da bi odprli oči.

 52. Pozdravljeni, tudi sama brskam in iščem promernega terapevta za regresijo. Želim poiskati odgovore na določena vprašanja, tako kot 76 duš, ki so tukaj podali komentarje. Kaja 77, s teboj se strinjam, tudi sama ne razumem teh visokih cen različnih terapij in delavnic. Navadno pravijo, da je to le menjava energije, vendar ta menjava pogosto preveč stane. Občudujem ljudi, ki svojo pomoč ponudijo brez cenovnih omejitev. Če je menjava naj bo menjava ppo ceni, ki jo določi duša sama. Veliko primerov sem videla, kjer se plačuje kolikor kdor začuti in je na koncu rezultat za vse dober. Nekdo da več, nekdo da manj. žal je tega pri nas zelo malo. Po vseh teh komentarjih in vprašanjih o ceni, nisem zasledila odgovora KOLIKO JE CENA? Mar je to skrivnost? so odgovori poslani privat na email? Ljudje smo v obdobju prebujenja in nesebično si moramo pomagati. Smo tudi v obdobju, ko si ogromno ljudi ne more privoščiti seanse in delavnice po 500€ ali pa 60€. In največkrat so ravno to ljudje, ki bi za dobro človeštva lahko največ naredili. Te puščamo v ozadju. “Če si res želiš, bo denar prišel!” je pogosto odgovor. Je že res, vendar pred tem mora priti še za tisoč drugih eksistenčno pomembnih stvari. Kje so odprta vrata, dnevi brezplačne pomoči in pomoč dušam z menjavo energije po zmožnosti? To pogrešam pri nas. In še vedno me zanima cena? hvala

 53. Pozdravljeni, tudi jaz bi želela izvedeti več o poteku regresije, v kakšnem stanju jo je primerno izvajati in kakšne odzive lahko pričakujem. Zanima me tudi cena seanse. Hvala.

 54. Pozdravljeni….
  Veliko a hkrati še vedno premalo se da prebrati oz. vemo o tej tematiki…
  Kot se v vecini zavedamo,naša življenja niso naključja…Vse sem nam dogaja z razlogom, a vseeno pa je kaj tako težko razumljivo. Sama imam obcutek da sem nekje ujeta. Obcutek da sem dolzna nekaj v zivljenju pretrpet odplačat. Kaj zskaj in kako pa ne vem. Mislim da bi lahko odgovor sobila pri vas. Zamima me kako se da do vas prit in priblizna cena regresije…
  Hvala in Lp,ljubica

 55. Pozdravljeni,zanima me regresija v prejšnja zivljenja in sicer,kako dolgo to traja,je dovolj enkrat in koliko je cena.hvala,l.p.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja