Svetovanje, coaching, regresije, delavnice, seminarji …

Pobarvanka je namenjena odraslim in otrokom. Sestavlja jo 32 mandal, od katerih je vsaka na svojem, 200 gramskemu gladkemu risalnemu listu, da lahko jo uokvirimo.

Barvanje mandal nas osvobaja napetosti, nervoze, odmika nas od stresov, saj nam umirja um in nam izboljšuje pretok energije ter krepi pozornost, strpnost in samoizražanje. Posledično se nam dviga zavedanje in vedno bolj pogosto občutimo globok notranji mir.
Nekateri listi imajo spodaj napisano afirmacijo (pozitivna trditev v prvi osbi sedanjega časa, ki ob večkratnem ponavljanju postane naše novo izhodišče). Črke so narejene tako, da so tudi namenjene barvanju, kar pomeni, da se v času barvanja osredotočamo na vsako črko misli posebej in tako misel počasi sprejemamo za svoje prepričanje.

Pobarvanka Mandale

11.1.2006 ob 00:00 | Povej prijatelju!
12 odzivov na “Pobarvanka Mandale”
 1. 1
  Tanja pravi:

  Spoštovani,

  lepo pozdravljeni. Zanima me, kje lahko to pobarvanko kupim.

  Lp, Tanja

 2. 2
  MARTINA pravi:

  SPOŠTOVANI!
  zELO SEM SE VESELILA NAROČENE KNJIGE MANDALA, A KO SEM JO ZAČELA BARVATI ME JE ZELO RAZOČARALA. pOBARVANKA JE NAREJENA ZELO POVRŠNO- V BISTVU SPLOH NI MANDALA, SAJ MORA BITI VZOREC KI SE GA LOTIŠ V CELEM KROGU- KAR PRI VAS NI. pOBARVANKO VAM BOM VRNILA IN ŽELIM POVRNITEV KUPNINE.
  LEP POZDRAV

  MARINŠEK MARTINA

 3. 3

  Oproščam se vam za razočaranje, ki ga doživljate.
  Pobarvanka je izdelana z namenom, da človeku pomaga priti v stik s sabo in vzpostaviti notranji mir. Uvodna navodila “Kako pristopiti k barvanju”, pomagajo dopustiti, da postane naše notranje dogajanje glasnejše od vseh zunanjih dejavnikov. Žal mi je, da je v Vas vzbudila razburjenje.
  Kljub temu, da ni bila poškodovana in, da ste jo kupili 28. avgusta, kar pomeni, da je reklamacijski rok potekel, jo lahko vrnete, ker mi je ljubše, da moj izdelek ni pri nekomu, ki mu ni v zadovoljstvo.

 4. 4
  vanesa pravi:

  Meni je pa ta Mandala prav všeč.
  No, zato pa , ker mi je všeč bi vas lahko prosila, če mi lahko brezplačno pošljete kakšne Mandale na email?Bi bilo to možno?
  Možno, če imate kakšne že pobarvane.
  Hvala za odgovor in
  lp
  vanesa

 5. 5
  SAndRiii pravi:

  oooooooo mam jst na kličku (usb) te mandale pa jih je čez 85!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. 6
  nussika pravi:

  SAndRiii mi lahko pošleš te mandale na gmail?? prosimmmm

  moj gmail je : [email protected]

  hvala!!

 7. 7
  joja pravi:

  ja to je ful lpo

 8. 8
  dj pravi:

  Nariši si sam-a poljubno madalo-mandale :).. Ni napačnih Mandal,kakršna koli pač je.

  Deluje:preverjeno

  dj

 9. 9
  MAGDA KAJZBA pravi:

  Zdravo, zanima me kje lahko kupim knjigo, ali mi jošljete po pošti.

  Lep pozdrav!

 10. 10
  Lea1712 pravi:

  te mandale se mi zdijo zelo zanimive, z njimi sem se prvič srečala pri 14 letih in sicer na infekcijski kliniki pri neki učiteljici,pred tem sem imela levkemijo….. zdaj sem stara 15, in se ukvarjam z meditacijo in čakrami….zelo me pa mikajo tudi mantre, tako da prosim, da mi jih kdorkoli pošlje na mail ( [email protected] ) ZELO bom hvaležna
  Lp!

 11. 11
  Flora pravi:

  Pozdravljena Alenka

  Hvala za prijzno možnost risanja mandal. Jaz sem si jo sprintala in pobarvala, kar zanimivo. Zelo bi me veselilo, če bi jo lahko primerjala s tvojo pobarvano mandalo oz. vedela bi rada kaj moje barve odrazijo v moji pobarvani mandali. Kako je to mogoče preveriti ali dobiti inforamacijo ?

  Lep dan z veliko sonca v nas Cvetka

 12. 12
  Nusa pravi:

  Prosim poslji se men na [email protected]