Vir je v nas

Komplet 44-ih kart z mandalami in knjiga z obširnim opisom razmišljanja o posamezniku kot ustvarjalcu svoje resničnosti, o uporabi kart v smislu svetovanja kako uskladiti svoje delovanje s svojimi željami preko navedenega pomena posameznih kart, izvlečenih na zastavljeno vprašanje.

Knjiga ponuja način preobrazbe samega sebe. Preobrazbe v smislu premika zavesti iz zunanjosti v notranjost, iz posameznega v celoto, iz ločenosti v enost. Ponuja pogled na življenje iz smeri ustvarjalca lastne resničnosti.
Knjiga karte mandal osvetli z vidika uporabnosti v smislu orodja za pogovor z lastnim bistvom.
Z vztrajnostjo v uporabi knjige in kart počasi vzpostavljamo dialog z lastnim bistvom in prevzamemo odgovornost za svoje življenje, dogajanje in počutje v njem.
Knjiga z mandalami spodbuja k ljubezni do sebe kot celote. Kaže pot do spoznavanja in sprejemanja sebe, da si dovolimo biti taki kot smo in dopustiti življenje tako kot je. Pogled usmerja v soočenje z lastno resničnostjo in pomaga sklepati na motiv za  ustvarjeno stanje.
Knjiga predstavlja vidik razmišljanju o sebi, svetu, življenju in rast našega zavedanja osvetli v smeri dopuščanja možnosti, da je naše počutje lastna stvaritev, izbrana z zavednimi ali nezavednimi odločitvami izključno nas samih.
Knjiga predlaga, da se spoznamo, sprejmemo in vzljubimo, da trenutno počutje dopustimo kot dejstvo, da si dovolimo izražanje in se naravnamo na želeno resničnost.
Knjiga karte mandal ponudi kot pomoč v iskanju moči za sprejetje, poguma za spremembo in modrosti zavedanja.
Knjiga predlaga, mi izbiramo. Predlog je odločitev za pot skozi tunel lastnih sistemov nadzora v svetlobo radosti bivanja. Spodbuja k zavedni izbiri v smislu želja.Skupaj s kartami mandal svetuje kako vzljubiti sebe do te mere, da si ustvarjamo izkušnjo zadovoljstva in globokega notranjega miru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja