Zgoščenka “Ljubezen, moja odločitev”

Zgoščenka “Ljubezen, moja odločitev” nas počasi, korak za korakom pelje v zavedanje brezpogojne ljubezni. Osvobaja nas spon, ki smo si jih nadeli in nas odpira izrazu svetlobe, radosti in ljubezni.Meditacija traja 57 minut in je vodena.

Tukaj lahko prisluhnete kratkemu izseku meditacije:
[audio:izsek.mp3]
Če vam predvajalnik ne deluje, si izsek lahko tudi presnamete: izsek.mp3

Sestavljena je iz petih korakov in vsak nas nežno in ljubeče nagovarja, da uvidimo, da imamo mi in samo mi vso moč, da si ustvarjamo življenje, kot ga želimo. Če je naša skodelica prepolna strahu, ogorčenja, jeze, ljubosumja,… jo v petih korakih izpraznemo in staro vsebino zamenjamo z ljubeznijo, radostjo, milino, sočutjem, odpuščanjem, hvaležnostjo,…

Zgoščenka “Ljubezen, moja odločitev”

Koraki oz. sklopi meditacije:

  • Uvodno sproščanje
  1. Spoznavam se
  2. Sprejemam se in ljubim se
  3. Dajem, kar želim prejemati
  4. Prevzemam odgovornost
  5. Naravnavam se na ljubezen
  6. Izhod iz meditacije

Očistimo se. Naj doživljanje lastnih čustev svobodno prehaja v izraz.Naj si naš um odpočije v toplem naročju ljubečega samosprejemanja. Naj naše telo zavibrira v strunah življenja in naj bo vsak trenutek bivanja izpolnjen z neprecenljivostjo naše biti.

Še kratek PS, oz. drobni tisk:
Seveda zgoščenka ni čudežna paličica, ki bi v hipu, vse naše dolgoletne travme, blokade in ne ravno najlepši odnos do sebe, spremenila v radost srečo in ljubezen do sebe. Je učinkovito orodje in večkrat ko ga uporabimo, boljši je stik z lastnim bistvom.
Pravzaprav je, le da je trenutek čudeža malo daljši in zahteva od nas odločitev za spremembo, disciplino večkratnega poslušanja pogum preseganja starih navad in pripravljenost rasti v zavedanju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja