Knjiga “Šepet mandal”

Knjiga, ki nas v petih korakih popelje v zavestno ustvarjanje lastega življenja, v nadaljevanju združuje 26 mandal, od katerih nam vsaka posebej sporoča svojo modrost.

Knjiga, nas v petih korakih postavi v položaj gospodarja lastnega življenja. Uvodnemu delu, ki jasno in preprosto oriše razlog, smisel in način vsakega koraka, sledi izbor 26 – ih mandal, od katerih nam vsaka posebej sporoča svojo modrost.
Mandala, odprta na naključni strani, nam pove npr. odgovor na vprašanje, na katerega se osredotočimo, pove nam kaj nas čaka v dnevu, ki je pred nami…
Knjiga z naslovom »Šepet mandal«, je neke vrste pravljica za odrasle. Pravljica, ki nam pove, kako postati ljubeč gospodar svojega življenja in iz oceana neskončnih možnosti zajemati lastno resničnost kot si jo želimo in zaživeti življenje kot ga zaslužimo. Pomaga nam osredotočiti se na trenutek sedanjosti in ga s pozornostjo in ljubeznijo do sebe, drugega za drugim, vsakega posebej, tukaj in zdaj, spreminjati v življenje, ki uresničuje sanje.

Knjiga “Šepet mandal”

Globoko, v središču našega bitja, domuje naše božansko bistvo. Pot do njega je velikokrat boleča in naporna, saj vodi skozi gosto temo lastnih vzorcev in prepričanj, s katerimi smo se ogradili od njega. Knjiga nas spomni, da je namen in smisel utelešenja vedno enak – odkriti svojo božanskost, doživljati in izkušati jo v vsakem trenutku vsakega dne, dovoliti ji, da se zlije čez rob nas samih in zažari v radosti, ljubezni in svetlobi izraza.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja